Visualisoimme tarvitsemaasi paikkatietoa visuaalisesti tyylikkäiksi kartoiksi, tilastoiksi, infografiikoiksi sekä web-kartoiksi.  Tuotamme havainnollisia karttaesityksiä, esimerkiksi sijaintikarttoja, teemakarttoja ja pohjakarttoja. Voimme räätälöidä tarpeeseesi soveltuvan web-karttapalvelun, jonka avulla informaation esittäminen käy helposti.

Voimme myös auttaa sinua oman, visualisoidun paikkatietorajapinnan perustamisessa, jonka avulla voit jakaa paikkatietoa organisaatiosi sisällä tai ulkopuolella.

Web-opaskartat ja -matkailukartat

Paikkatietokonsultit laatii web-pohjaisia opaskarttoja. Pitkälle automatisoidun prosessin ansiosta opaskartat syntyvät nopeasti ja edullisesti. Kuvaustekniikka on laadittu niin, että kartat tarkentuvat ja sisältö rikastuu zoomatessa lähemmäksi. Karttapalvelut on optimoitu toimimaan hyvin myös mobiililaitteilla.

Opaskartan pistekohteiden keruuseen ei tarvita erillistä työtä (ja kustannuksia), vaan pisteet luetaan valmiista, kattavasta tietokannasta, jota Paikkatietokonsultit Oy ylläpitää (osana matkailijoille laadittua Finterest-palvelua). Opaskarttaamme käyttävälle asiakkaalle myönnetään pääsy näiden tietojen muokkaamiseen.

Vuorovaikutteinen opaskartta laajentuu helposti esim. kunnan karttapalveluksi, jolla julkaistaan esim. kaavatiedot, myytävät ja vuokrattavat tontit ja kunnan palvelupisteet. Taustakarttana voi käyttää opaskartan sijaan myös vaikkapa ortokuvia.

Opaskartat tarjotaan joustavana pilvipalveluna. Palvelu sisältää myös WMS-karttakuvapalvelun, jota voi käyttää esim. taustakarttana kunnan järjestelmissä ja tietopalveluissa.

Kehittämämme Sijaintikartta palvelee hyvin mm. yrityksiä, joiden asiakkaat ovat kiinnostuneita läheisistä palveluista (esim. hotellit) ja kiinteistönvälittäjiä, jotka haluavat esitellä kartan avulla myyntikohteidensa lähellä olevat palvelut.

Ulkoilukartassa korostetaan maaston muotoja ja maastossa kulkevia reittejä.

Ylläpitämämme Finterest-palvelun kattava tieto kiinnostavista matkailukohteista on esim. hyvä pohja kunnan matkailukartan laatimiseen.

Tarinareitit ja tarinakartat ovat mainio keino valittujen video- & audiotiedoilla rikastettujen kohteiden esittelyyn ja reititien läpikäyntiin.

Tarinareitti
Esimerkki tarinareitistä: Kirkkokierros Hämeessä
Kysy lisätietoja
karttapalveluista!