Paikkatietojärjestelmän hankinta on prosessi, johon kannattaa paneutua huolellisesti. Määrittelyn merkitys korostuu siinä. Epätarkka tai puutteellinen määrittely (ja kilpailuttaminen) on yleisin syy paikkatietojärjestelmän hankinnan epäonnistumiseen.

LUE LISÄÄ PAIKKATIETOJÄRJESTELMÄN VAATIMUSMÄÄRITTELYSTÄ …

Meiltä voi tilata järjestelmäriippumatonta asiantuntija-apua mihin tahansa paikkatietojärjestelmän hankinnan vaiheeseen aina tavoitetilan määrittelystä toteutuksen valvontaan saakka. Voimme olla mukana selvitysten ja määrittelyjen laatimisessa tai vaikkapa konsultoida luonnosvaiheen dokumenttien laatimista. Meillä on kattava kokemus erilaisista paikkatietojärjestelmän hankinnan prosesseista.

Olemme osallistuneet myös usean asiakkaamme paikkatietostrategian määrittelyyn, jossa tarkoituksena on hahmottaa paikkatietojärjestelmän kokonaisarkkitehtuuri ja sen elinkaari. Tämän lisäksi tuotamme erilaisia paikkatietojärjestelmiin liittyviä raportteja ja selvitystöitä.

  • Vi hjälper våra kunder i upphandlingen av geografiska informationssystem
  • Konsultoimme paikkatietojärjestelmän vaatimusmäärittelyn ja muiden kilpailuttamisasiakirjojen laatimisessa
  • Vi hjälper till att få översikt över viktiga systemkrav, exempelvis genom att ordna workshopar inom organisationen
  • Vi hjälper våra kunder att förbereda upphandlingsdokument och deltar ofta också i utvärdering av anbuden
  • Vi utarbetar rapporter och utredningar relaterade till geografiska informationssystem
  • Beskrivningar av de strategiska målen för geografiska informationssystem har vi gjort bl.a. några kommuner.
.fusion-button.button-1 .fusion-button-text, .fusion-button.button-1 i {color:#ffffff;}.fusion-button.button-1 {border-width:1px;border-color:#ffffff;}.fusion-button.button-1 .fusion-button-icon-divider{border-color:#ffffff;}.fusion-button.button-1:hover .fusion-button-text, .fusion-button.button-1:hover i,.fusion-button.button-1:focus .fusion-button-text, .fusion-button.button-1:focus i,.fusion-button.button-1:active .fusion-button-text, .fusion-button.button-1:active{color:#ffffff;}.fusion-button.button-1:hover, .fusion-button.button-1:focus, .fusion-button.button-1:active{border-width:1px;border-color:#ffffff;}.fusion-button.button-1:hover .fusion-button-icon-divider, .fusion-button.button-1:hover .fusion-button-icon-divider, .fusion-button.button-1:active .fusion-button-icon-divider{border-color:#ffffff;}.fusion-button.button-1{background: #e47027;}.fusion-button.button-1:hover,.button-1:focus,.fusion-button.button-1:active{background: #8bcae9;}.fusion-button.button-1{width:auto;}Fråga mer om
upphandling av GIS!